Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, August 27, 2012 | 3 comments


Assalamualaikum...

Hye alls! Selang beberapa hari tak updated blog yang dah bersarang. Rasa rindu pula nak berblogging. Terasa jugak nak tutup lappy nie sebab load terlalu lama. Raya nie homework sempat siapkan dalam masa satu hari. Hari yang lain? Buat kerja yang tak berfaedah. Contoh, buat kek batik yang dah habis dikerjakan kaum kerabat sepupu aku. Maaf kalau Erin guna perkataan 'aku'. Mood nak tulis nama sendiri pun tak de. Why? Sebab dah lama tak updated blog gini lah jadinya. 



Sebenarnya niat harini tulis entry bukan sekadar nak cerita pasal raya. Maybe ada sesetengah blogger yang dah baca entry aku sebelum nie. Hujung tahun nie insyaAllah kalau ada masa aku nak buat contest/giveaway. Kalau sponsor tak ramai maybe aku buat contest. Kalau sponsor ramai maybe aku buat giveaway. Tapi pada pandangan aku lagi ramai blogger luar sana lebih suka giveaway berbanding contest. Jadi kalau ada kesempatan nak tunaikan hajat nie, insyaAllah dipermudahkan urusan. :')

Bagi sesiapa yang nak jadi sponsor for contest/giveaway aku, sila comment kat bawah nie ataupun im dekat Facebook je. Mungkin aku akan buat contest/giveaway nie dengan kakak aku sendiri. So bagi pihak yang berminat nak jadi sponsor sila bagitaw ea.

Thanks.





Written by Erin Kahar at 5:55 PM
Blogger FaTiMah aZ-zArAh said...

Saya boleh jadi sponsor..tapi kena baca nie dulu.. : )

http://sicomel06.blogspot.com/2012/08/fatimah-azzarah-nak-jadi-penaja-contest.html

 
Blogger LyllΛzhar said...

oh, nak jadi sponsor boleh tak? kalau boleh pm sy kat fb :) http://facebook.com/lyllasengal.fcuk :)

 
Blogger Mira Mirod said...

boleh je, mira nak jadi sponsor, edit gambar ala-ala poster, 2 pemenang and header untuk 2 pemenang. fb id: Amira Shahira Shahrom. kita dah friends kat fb :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors