Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, August 18, 2012 | 0 comments


doodle from me to you


Assalamualaikum...

Here we are.. sejak kebelakangan nie, memang sibuk untuk persiapan raya.. tak tahu macam mana nak luangkan masa dengan berblogging.. so bila dah dapat buka internet nie, tak pernah miss untuk berblogging.. updated sikit pun jadilah.. ye, Erin bukan tulis entry untuk suka-suka.. act, Erin memang menyesal tak sempat nak siapkan a/t dari Danny.. so sorry.. tempahan doodle pun tak siap lagi.. hope korang paham kenapa Erin tak dapat siapkan doodle-doolde tu.. bukan sengaja tapi masa tak mengizinkan..insyaAllah bulan nie Erin akan cuba sedaya upaya siapkan doodle-doodle tu..

Esok hari raya dah tiba, bulan Syawal pun dah nak habis.. Alhamdulillah, puasa tahun nie Erin sempat bangun pagi untuk sembahyang.. mane la taw kot-kot dapat malam LailatulQadar.. raya nie Erin tak balik kampung.. so raya dekat rumah sendiri la.. tak de macam tahun sebelum nie, last puasa sibuk kemas beg untuk baju-baju.. tapi tahun nie sibuk memasak untuk juadah hari raya.. Erin rindu sebenarnya nak bagi kad raya dekat kawan-kawan.. tapi disebabkan faktor umur yang semakin meningkat tapi 'still muda'.. zaman canggih sekarang hantar guna acc bagai nak mintak maaf.. 

So Erin nak minta maaf kalau ada salah silap.. terkasar bahasa.. tak dapat penuhi permintaan korang.. hope dapat dimaafkan.. kad raye tak de la.. nak hantar posmen dah cuti.. hee~ lastly, Selamat Hari Raya Aidilfitri..


nak duit raya datang rumah la..


Written by Erin Kahar at 6:25 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors