Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, July 20, 2012 | 1 comments

tak de kena mengena dengan entry hari nie

Assalamualaikum..

Hye peeps! Yes.. Erin tahu korang rindu Erin..hee~ \perasan yang agak melampau/ seriously.. Erin suka time bulan puasa tiba.. macam orang lain tau, bnyak bende yang baik boleh kita buad pada bulan puasa nie.. sebelum tu, Erin saja je post malam-malam.. nak post siang-siang, kang ade kena makan kaki nanti.. kata orang excited terlebih.. eh biarlah~ bulan puasa lagi best dari hari raya.. betul tak? hari raya best time hari raya minggu first jea.. yang lain tu lain cerita lah..

Sebenarnya, hari nie last cikgu practical Erin ada kat sekolah.. rasa macam nak ikut je cikgu pergi.. serious, dia ajar memang best gile.. \bukan mengajar bab gila/ ..tadi last time kami sekelas lepak dengan cikgu dekat bilik guru.. \tujuh orang je kut/ ... menghabiskan masa terakhir sebelum berpisah dengan cikgu kesayangan.. dia pun tak lama lagi dah nak naik pelamin.. tahniah cikgu! mesti syiok kan naik pelamin.. \dah mula berangan naik pelamin/ .. hehe~ Erin pun dah janji dengan cikgu nak bagi doodle.. bonus key bonus! terus dapat empat.. 

dari Erin dan kawan sekelas 

dari Erin khas untuk cikgu

Cikgu boleh guna doodle nie.. mane la taw kan boleh letak dekat kad jemputan.. comel sikit.. \perasan buat kali ke dua/ .. eh? dah lari tajuk kan? Ish.. tu tak boleh kalau postpone entry lama-lama.. nanti makin bertambah.. bukan ape, nanti tak pasal-pasal tak de orang nak bace.. hee~ .. stop sini la.. tunggu entry seterusnya.. bab last day dengan cikgu kesayangan!! ^..^

p/s : doodle atas bukan freebies.. harap maklum!
Written by Erin Kahar at 9:32 PM
Blogger Anyss Kariwon said...

Selamat berpuasa jugak babe untuk kau dengan Kak fazeera :*

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors