Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, July 15, 2012 | 0 comments

Assalamualaikum...

Hye kepada para bloggers di luar sana.. ada rasa rindu tak dengan owner blog nie? Thanks ye kepada follower yang sudi follow blog Erin walaupun Erin dah lama tak updated.. dengan blog yang bersarang nie, thanks jugak kepada pengomen 'terhebat' di cbox.ws.. oh ya! ada jugak Erin sedekah kan sikit dekat blogger yang letak link churp-churp dan sekutu dengannya.. almaklum bulan puasa dah nak dekat.. banyakkan sedekah la.. Erin dah habis pun ganti puasa.. anda bila lagi? \muke dengan rasa bangga/ wehehe! Act hari nie tak de niat pun nak updated.. tapi minggu lepas Erin tak sempat nak updated.. tu yang 'ganti' hari nie.. sibuk memanjang je kan dengan aktivi sekolah.. -..- 'seronok' lah sangat!

Mesti blogger di luar sana dah start sibuk beli kain untuk hari raya nanti.. untunglah orang kedai musim puasa nanti.. banyak income datang.. Erin pun dah siap beli baju raya.. excited terlebih nak tunggu bulan puasa.. puasa kalau jalan-jalan tak rasa penat kan.. makcik-makcik kedai sibuk menjahit baju pelanggan yang bertimbun macam gunung Kinabalu.. termasuk makcik Erin.. siaplah bulan puasa.. sibuk dengan menjahit je.. 

Perasan tak perubahan dekat blog nie.. kalau yang jarang pergi blog nie memang tak kan perasan lah kan.. banyak sebenarnya yang Erin nak ubah.. tapi perangai 'malas' nie dah datang.. setakat nie je lah yang boleh edited.. Erin pun ada lupa sikit coding-coding blog nie.. tapi alhamduliLlah ingat sikit-sikit.. themes just purple pink.. korang boleh bandingkan dengan blog lama Erin...

Old skins

Erin pun tak nak cakap panjang-panjang.. kang tak pasal-pasal orang malas nak bace.. Erin habis sampai sini je.. nak ape-ape just bagitaw Erin dekat cbox.ws atau dekat facebook Erin.. bye!

baru perasan ayat Erin harini skema ^^



Written by Erin Kahar at 9:13 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors