Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, July 22, 2012 | 1 comments

click sini untuk join

Assalamualaikum...

Hari nie Erin rajin nak blogwalking blogger-blogger kat luar sana.. and ade lah terjumpa satu Giveaway nie.. nak join? click dekat caption atas tu.. seriously teruja la jugak tengok hadiah-hadiah dia.. memang banyak and Erin pasti korang akan teruja jugak.. tengok hadiah tadi terus tepuk tangan.. \macam keanak-anakan/ ..post terus entry nie sebab hadiah memang best.. mane lah tau bulan Ramadhan nie ada rezeki.. AlhamduliLlah kalau dapat.. act tak berharap pun nak menang.. terpulang pada juri nak pli blog nie ke tidak.. hope bolg nie okay dimata juri ^..^

Najun and Fazeera


Labels:

Written by Erin Kahar at 5:11 PM
Blogger Cahaya Tralala said...

Mahu purse,kek printed bookmark,rm20 craft pilihan sendiri dan produk catalyst
Jom join contest nie..mudah sahaja…
Contest sempena ramadhan..
http://f4chumel.blogspot.com/2012/07/contest-brapa-harga-nasi-berlauk-ni-kak.html

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors