Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, June 24, 2012 | 0 comments




Assalamualaikum...

Woot! Apa khabar blogger semua? Rindu tak? Erin lamakan tak updated..why? I'm now so buzy 'bout school activity etc. Erin updated nie pun sebab rindu blogger lain. Siapa kata tak rindu kakak comel, Yuyu. Siapa kata tak rindu si tutorials, Lyssa. Siapa kata tak rindu jenguk blog Abg Ben. Siapa kata tak rindu si doodlers, Meg. Siapa kata? Woott~ entry dah mengarut. Tau la dah lama tak updated ^..^

Tajuk enrty pendek je..entry nye pun pendek je..tak susahkan korang pun kalau nak bace just take beberapa minit je..emm tajuk entry nie tak ade kena mengena pun sebenarnya dengan entry kali nie..sorry ea to followers Erin..seriously Erin memang struggle gila dengan activity sekolah, homework..tak sempat nak hit korang balik.. blog nie pun dah bersarang..c-box kemain penuh bagai ape.. memang tak sempat la kan kalau nak tengok satu per satu..I'm so sorry tak sempat nak bagi freebies doodle Erin tu..Erin tau ramai yang mintak..hope korang paham ea..pasal Facebook pun Erin bukak, tapi bagi yang add Erin, sorry kalau tak approve.. Erin memang bukak tapi just tengok-tengok gitu je..Erin pun online guna handphone Erin je -..-

So for now, Erin mungkin jarang updated entry tapi InsyaAllah skins blog tu akan ditukar tapi lambat lagi..hee~ bosan kan tengok blog nie? simple kemain..

Sekian, bye bloggers!


Written by Erin Kahar at 1:22 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors