Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, June 8, 2012 | 0 comments




Assalamualaikum...

Hye! Jumpa lagi kan? kan? Pergh..blog nie dah bersarang..rindu saya tak? hehe... perasan je kaw Erin! Actually Erin lama tak updated sebab 'malas' la konon nye.. sekali buad entry panjang berjela-jela.. doodle2 pun malas nak buad..tak ada idea nak buad macam mana...ishk! cuti sekolah dah nak habis..so korang macam mana? excited nak jumpa kawan je sebenarnya.. bukan sebab rindu meja yang dah berhabuk kat kelas tu..

Cakap pasal blog, Erin ada buad perubahan tema sikit..oke tak colour nie? sebenarnya sebelum nie colour pinkkuning kan..header pun Erin tukar.. jemu jugak tengok header yang sama.. idea datang dari facebook jugak.. tak transparent tak serabut.. simple is awesome bagi Erin ^^

Cerita pun tak banyak.. arghh! cuti nie busan la jugak.. nak pergi jejalan pun duit kat poket dah habis.. asyik beli baju je kan..haa amik la jejalan tak dapat.. dok rumah siapkan kerja sekolah je la dua minggu nie.. yang dapat makan durian hari-hari..hehe..korang ade dapat makan durian hari-hari? act belakang rumah Erin bukan dusun durian pun.. kiri kanan depan belakang rumah je kot.. nie kerja tiap-tiap hari balik kampung cari durian la.. kampung Erin tu dekat je kot.. tak sampai setengah jam dah sampai.. Erin boleh dikatakan 'hantu durian' la jugak \perasanmuntahhijaupink?/.. nak? banyak kat rumah nie.. tak habis sampai mama Erin buat jem roti.. love u mama! haha

p/s : art trade dibuka semula.. nak doodle percuma? tunggu entry seterusnya!

Sekian.. bye ^..^



Labels:

Written by Erin Kahar at 9:56 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors