Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, May 19, 2012 | 7 comments


Assalamualaikum...

Cewaahhh! Tajuk nie macam menarik ek..haha perasan je boleh muntah hijau ^^..seriously, petang tadi baru lepas balik rumah sedara..tengok kat langit macam mendung..eh! tengok tu..ada colour2 dekat awan!! cantik gila..Erin pun tak taw tu apa bende..lebih kurang macam pelangi yang tak jadi..tapi dia bentuk macam bulatan yang berpusing macam gasing..nama 'pelangi gasing' tu saja je bagi sebab tak tau nak bagi nama apa..hee~ pelik kan nama tu..kalau korang perasan tak lama tu colour dia macam luntur.. waah!! memang teruja macam kanak-kanak la kan..Erin siap ambil gambar lagi taw..tapi gambar tu tak nampak sangat colour pelangi tu..just nampak bercahaya je..hee~ rugi tak tengok...tak percaya? scroll gambar nie..




Nampak kan dekat picture yang pertama..sorry kalau tak jelas sebab Erin tak guna camera DSLR tapi guna camera digital je...DSLR tu macam ade je kan kat rumah..haha!! so drop your comment bout this..thanks and good night!! :)



Written by Erin Kahar at 10:25 PM
Blogger Wan_hazel said...

wan pun pernah tgk..sempat rakam kan jugak kejadian nie..

nie gambar yg wan rakam..

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2765842154192&set=a.2006316406523.2097496.1502043188&type=3

 
Blogger Erin Kahar said...

@Wan_hazel : yeke? seriously cantik gila kan!! hehe

 
Blogger Salwati Sapei said...

haa..oh yeke, petang tadi anak akak perasan , akak ckp, UFO nk turun..huhu

 
Blogger Erin Kahar said...

@Salwati Sapei : boleh la tu..bentuk pun memang mcm UFO..hehe

 
Blogger Nana Jay said...

sis nana jenjalan tengah malam2 kt cne.. :'D

wahhh tak penah tengok dan tak pena tahu pon benda ne >.<

 
Blogger Kai Darul said...

do you doodle? wow. the header is so pretty. makes me wanna have one too. <3

 
Blogger Erin Kahar said...

@Nana Jay : Erin pun tak pernah tengok..tu yang excited mcam knak2 tadika bile tengok ^_^

@Kai Darul : ha'ah..saya buad doodle time bored.. hee~

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors