Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, May 5, 2012 | 0 comments



Assalamualaikum..

Main title today..senang je kan? Back to old skin..great! Erin dah pikir masak-masak nak skins lama sebab Erin lagi suka skins yang chumil..kalau skins yang matang tu tak sesuai untuk Erin..well Erin still budak sekolah hingusan..This maybe last entry sebelum Erin study for exam..Erin dah insaf nak study hard..okay~ lepas nie ada rombakan kelas lagi..busan dapat kawan lain masuk kelas..penat-penat dah ngam satu kepala kena keluar balik..ish..skins nie sebenarnya header dia lain..tapi tadi terjenguk dekat blog Izyan yang mata Panda tu..eh terpangpang satu idea nak buad header macam tu..hep! Erin dah credit okay..peace ^^Y so now, this time Erin tukar mode blog nie ke - - - 



Labels:

Written by Erin Kahar at 1:10 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors