Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Wednesday, May 2, 2012 | 8 comments



Okay..straight to the point..mane skins yang lagi cantik dipandang? Erin act confuse dengan dua2 skins nie.. hope korang dapat bantu Erin :)


klik untuk tumbesaran :)



Labels:

Written by Erin Kahar at 6:46 PM
Blogger ezzamalik said...

yg pertama.tp kalau tulisan tu guna pattern soft mst lg comell

yg kedua simple and nice^^

 
Blogger Erin Kahar said...

@ ezzamalik yeke? oh thanks a lot ya!

 
Blogger yanyan shzk :) said...

lebih suka yang sekarang ni, hehe. soft & simple, rasa tenang jea :D

 
Blogger Mira Mirod said...

yg kedua ni kut , simple and kemas C=

 
Blogger Erin Kahar said...

@ yanyan shzk : okay..thanks comment :)
@ Mira Mirod : thanks comment jugak :)

 
Blogger Miss Ann said...

suka yg kedua *kat bawah* tu sebab simple dan kemas .. comel juga :)

 
Blogger Lieyna Rosli said...

skin yg ni pun ok :) aku suka ~
cuma tulisan tu,kalau soft2 sikit mungkin lagi sedap mata memandang :D

 
Blogger Erin Kahar said...

@ Miss Ann : comel? act da ta de idea nak buad so nie je la idea yg ade :)
@ Lieyna Rosli : tu la msalahnya, aku try guna size font 11 besak sgat..10 kecik sgat da.. haha

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors