Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, May 25, 2012 | 1 comments




Assalamualaikum...

Alhamdulillah..akhirnya exam habis jugak..tadi masa last paper memang tak sabar2 nak habiskan jawab sebab tak sabar nak balik..okay last paper nie erin buat betul-betul sbb sblum nie banyak paper yang masa dia banyak lagi erin habiskan untuk buat air liur basi ^^ seumur hidup tak pernah kut tertidur dekat sekolah..haha..memang gila excited time nak jejak kaki di luar pagar sekolah...erin act target 4-5A je untuk exam nie..sebab sbelum nie slalu dapat 2A je..okay..kalau tak buat betul-betul mmg jwapannye masuk tusyen la kan..

Memang bersyukur habis je exam cuti then no homework..part tu yang paling best..boleh la habiskan masa untuk berblogging...erin nak bagitaw tak lama lagi erin akan buat satu novel sendiri..act cita-cita nak jadi penulis tu memang salah satu cita-cita erin..cuma nak keluarkan idea untuk menulis tu yang malas..follower erin yang erin belum hit tu, boleh tak tolong bagi link..sebab ade sesetengah follower nie tak bagi link..so macam mana erin nak hit balik? -..- forget it..oh ya!! sesiapa yang ade masuk contest then sponsor tu salah satu dripada erin..tolong inform dekat erin..nanti erin lupa sebab banyak lagi hadiah doodle yang tak bagi..so cepat cakap sebelum erin kasi buat freebies dekat sini..hee~

That alls je untuk harini..nak kemas sikit meja erin tu..buku-buku notes yang bersepah tu haa jadi mangsa pertama dalam laci..okay bye!!


Labels:

Written by Erin Kahar at 8:28 PM
Blogger Yumida said...

auww...sedap nyer air tu...sturbucks lg....
follower ke 662

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors