Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, March 26, 2012 | 3 comments



Assalamualaikum.. 

Tepat jam 8.30 malam..hari Isnin..Erin tulis entry nie nak share pasal kucing-kucing Erin yang baru dilahirkan entah dari mana asal usulnya..semalam hari Ahad ada tiga ekor anak kucing yang comel lote tidur dekat depan pintu dapur...tak sure dari mana..meoww~ suara anak kucing tu comel sangat..haus agaknya...nasib baik jumpa mak dia...tapi masalhnya mak dia memang jenis kucing tak pandai jaga anak...so Erin ambil keputusan nak jaga anak dia...tapi biar tunggu dia besar sikit sebab dia masih menetek...harini Erin tengok salah satu anak kucing tu tengah nazak..

Ceritanya macamni,time ayah Erin tengah basuh tangan terjenguk dekat longkang belakang rumah.."Adik, anak kucing tu dah mati ea??" soalan tu ayah Erin tanya sebab tengok macam dah mati...Erin terus pergi amik kucing tu sebab badan dia basah kena air longkang...lantak kaw la longkang tu bau busuk ke hape asalkan kucing tu tak lemas...terus letak dekat tempat kasut biar dia berteduh dekat situ..time tu dah nak mendung \gerimis megundang/ ..tak sure lah sebab apa dia sakit cengitu sekali...sedih kot tengok dia nazak...baru nak jaga dah mati...yang lain tu rapat la jugak dengan kucing Erin, Boboy... sebab colour Boboy sama macam ibu anak kucing tu.. XD

Nak share sikit gambar2 kucing baru Erin..tak sempat nak bagi nama la..:)


// Dalam kenangan... 

    

    

    
// my fav cat :) 



Labels: ,

Written by Erin Kahar at 8:44 PM
Blogger Lieyna Rosli said...

alahai.. kesiannya :(

 
Blogger wani ★ mis0pink said...

comelnya :) tp sedih plak, x smpat nak jaga :'(

 
Blogger Erin Kahar said...

@ Lieyna Rosli : haha..sedih nie :(
@ wani ★ mis0pink : tu la..rindu dekat dia.. :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors