Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Monday, February 27, 2012 | 0 comments




Assalamualaikum...
Salam satu Malaysia dan satu Blogger..
Today Erin agak banyak cerita nak share2 kat korang..

First of all..25 Februari my bestfriend birthday..so harini je sempat nak post something untuk dia..but Erin dah bagi hadiah kat dia..gerenti suka punya..color dia cantik sangat tu yang nak blikan untuk dia..okay Erin bagi taw la kan kasi ape..sebb dia pon gerenti dah bukak hadiah tu..I give her a pashmina..best kan?? color merah2 maroon gitu..i think more better if her wear that color...sebab kat kedai tu banyak jugak pashmina so ade je nampak yang cantik terus rembat beli untuk dia...haha..tadi ramai jugak yang bagi dia hadiah..psst~ dia ada secret admirer...kot..sure! sebab dia cakap masa dia naik rehat tu ada orang letak something dekat bawah meja dia..waa so sweet..but i'm not sure yang bagi tu lelaki ke perempuan..lalala..


Next..yang nie ada la jugak kena mengena dengan aku..nak cerita serba salah dekat dia..paham kan...status baru dia "married"..dulu dia tak de pon nak berstatus sampai "married"..okay..kenapa nak kawin tak jemput aku..kenapa tak hantar kad jemputan dekat aku walaupun rumah tak de lah jauh sangat...and kenapa aku tak nampak orang buad kenduri depan rumah kaw..kaw kawin lari ea..haha..okayII..aku serious! bukan nak cerita nie sebenarnya..sakit hati sebab kutu ANON dah mula merayau-rayau dekat blog Erin...and Erin percaya dia ada bukak page source Erin...nak comment tu boleh tapi bukan bagi pihak ANON yang sebok nak mengomen blog Erin..No! Erin tak pernah nak cakap blog Erin cantik..argh..memang dia nie nak kena bagi Ridsect je banyak2...


Lastly..to my dear friend EunmieraNajun this doodle i'll give you..doodle nie Erin ambik masa 1 jam nak lukis..sorry if doodle nie buruk..kbhaii~


Lepas nie dah tak de nak updated blog sebab ada ujian . 


Labels:

Written by Erin Kahar at 4:53 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors