Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, January 22, 2012 | 1 comments






Assalamualaikum .  .
Salam satu blogger dan satu Malaysia . .

Tomorrow befday erin :) yipee~ family erin dah rancang nak pergi Tanjung Leman . . yes . . erin nak belanja family erin makan Pizza time balik nanti . . semalam, erin dah pandai buad doodle sendiri dengan menggunakan software Paint Tool Sai . . mula2 memang agak hodoh doodlenya . . akhirnya siap lah satu doodle yang lawa . . nak?? ambil lah . . hehe tu sempena befday erin esok (23.1.2012) . . thanks jugak to my dear friends , najun and amni sebab sudi hangout sesama . . lama jugak kitaorang hangout . . dekat KFC . . kitaorang just makan Ole! Poketfull . . haish . . makan tu pon x habis . . haa~ x lupa jugak kepada orang China terutama kepada adik Lai Yan Teng yang akan menyambut Hari Raya China . . haha . .okayh . . lain kali erin akan ajar korang how to doodle :) kbhaii~






Written by Erin Kahar at 12:57 PM
Blogger Prineeszin Oxyiess said...

alalala..comey nyerw doodle tu...

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors