Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, January 10, 2012 | 1 comments





Assalamualaikum

Hey awak! ye awak di depan monitor yang tak reti nak belajar . . asyik online je . .
Jangan ambil hati . . erin saja mau test tahap kesabaran korang . . lalalala
sedia maklum erin pernah cakap nak buad skins sendiri . . tapi tak tersubmited pon dekat blogskins . .
yes memang sebab harini erin baru buad account blogskins lha . . ada account baru boleh submited .
Harini jugak erin dah pandai buad skin sendiri . . dah submited pon . . tapi simple . .
tu lah salah satu sebab why erin namakan skins tu Simple Enough . . memang gile simple . .
yelah . . baru skins pertama . . skins kedua akan menyusul ye . .
nah kalau nak . . tengok-II and belek-II dulu pon boleh . . 



That all . . seriously memang skins tu terlalu simple kan??
kalau nak boleh download . . credits jangan dibuang . . idea from my friend and sis . .
Erin nak buad skins lagi . . :) bubai . . 
Written by Erin Kahar at 6:12 PM
Blogger Kuchiki EnnaMoon said...

hi, thanx, sy guna skin awk yg ni. comey sangat :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors