Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Sunday, January 15, 2012 | 0 comments






Assalamualaikum . . salam satu blogger dan satu Malaysia  

harini tepat pada pukul 9.00 secara rasminya Contest I'm A Super Cutest Blog ditutup . .
hampir sebulan kita orang menjalankan contest dan alhamdulilah peserta contest memang ramai . . kami cuma anggarkan dalam 150 peserta je..tapi disebabkan terlalu ramai,agak susah nak buad keputusan.. sekarang peserta contest hampir mencecah 300 orang..act sebenarnya tak banyak mana pon kan . . insyaAllah lepas hari raya cina or lepas bfday erin yang tak lama lagi maybe kita orang akan anounce siapa pemenangnya . .hope korang dapat sabar sebab erin nie fully student okay . . banyak kerja . . Faz tak lama lagi nak ambil lesen kereta . .harap korang paham sepenuhnya . . oh, sila check balik senarai nama contest . . pastikan nama anda ada dekat list tu . .nak check list nama dekat sini [Senarai Peserta] . . senang right. . cepat check!!jangan menyesal . . sila bagitaw kalau nama anda tak ada sebelum hari Isnin 16.1.12 pukul 6.00 petang . .lepas masa yang ditetapkan . . if still ada link yg tertinggal , err harap maaf . . > . <


menunggu ketibaan cerita Merlin . . lalala :)





Written by Erin Kahar at 9:00 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors