Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, January 24, 2012 | 0 comments





★ Assalamualaikum  . .

Harini dah masuk Hari Raya China yang kedua...tak plan apapun nak pergi mana-mana...yes! hari yang membosankan...edit blog sudah, upload gambar sudah cuma satu je belum...homework! memang still tak tersiap lagi homework tu...habis semua homework tu buad essay dengan article...kalau buad straight je boleh berbulu otak..hah..cuba tengok gambar atas tu..awww~ Donghae oppa..why you so handsome ha?? see~ tak pernah2 aku minat orang sampai macam tu sekali...seriously..i have no idea nak buad apa sekarang nie..submited skins?? oh no no no~ x ada idea nak buad macam mana...eww...baru2 nie jugak ein dapat taw ada orang copypaste erin punya entry <-such like that...but erin tak nak lah cakap terus terang takut ada yang kecik hati...she not senior but junior in world blog...hey awak!!kalau betol awak tak ada idea nak tulis ape..please jangan main copypaste je orang punya je...

"Erin nie tak ada kerja ke nak mengumpat orang je"

err..sorry...erin tak mengumpat just bagi peringatan kat orang yang suka copypaste orang punya...mana tak naik angin...orang penat2 perah otak nak taip apa..dia main sesuka hati nak copypaste je...okay fine...i'll forgive you...tapi kalau buad lagi...i'll make you shame...haa~ act erin tak pernah nak memalukan orang but if dia melampaui batas..why i cant do that to her?? ....stop it...now see erin dah banyak kali tukar skins sebb memang dah jadi hobi tukar2 skins..act skins yg sekarang nie unique sikit...malas nak buad yang crawded...if korang tengok Kpop blog erin...ada yang tanya "Kenapa tak guna Tumblr??"...sebb erin malas nak sign up..lagipon guna blog lagi senang...erin agak rajin \lah sangat!!/ nak updated gambar time erin online...that all for today...see daa~




Written by Erin Kahar at 3:20 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors