Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, December 20, 2011 | 0 comments


Assalamualaikum  




hello fellas !
harini erin tak berapa sihat . .
tekak nie menggatal pulak . . macam nak korek2 je tekak nih . .
okey . . sedia maklum . . erin ada buad contest . .
senarai tu pada my sis . . nak ? gi lha jeguk blog dia . . cari je . .
agak susah nak cari pemenang contest nie . .
kebanyakkan peserta contest ramai yang guna blogkins . .
ramai jugak yang blog nya lebih kurang sebab guna skins yang sama . .
dan nasihat kat sini . . sape nak join . . pliss fixkan blog anda . .
sebab banyak blog yang guna skins tak boleh nak comment . .
ehem . . sakit btol tekak nie . .
haa~ blog erin nie jugak dah tukar balik skins lama . .
skins yang baru tu lawo cume malas nak edited balik . .
sekarang pon online just ambil link yang joined contest . .
nak bukak fb ape ade ? twitter pon sama . .
tumblr ? erin tak ada tumblr !!
bukan malas nak buad . . tapi nanti kalau buad bukan buad apa pon . .
blog nie pon haa~ dah bersarang . . anon anak tikus pon dok suke kat sini . .
sama lah macam fb tu . . bukan dok anak tikus je . . dengan bapak tikus pon ada . .
okey . . suara erin da tak da . . tulis je lha pepanjang erk ?
haha . . sims aku pon dah lama x upgrade rumah . .
macam gitu je . . peti ais pon sikit2 rosak! malas nak fix . . lantak kaw lha . .
erin sebenarnya rindu dengan kengkawan . . pape je lha .
eh . . lapar la . . tak makan lagi nie . . nak join ? boleh2 . . muahahaha . .
see u again 

lots of love,
Erin Kahar
Written by Erin Kahar at 1:54 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors