Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, December 6, 2011 | 2 comments


Assalamualaikum



Assalamualaikum again . .
huh . . very tired for today . .
i dont want to talking too much today . .
missing my mood in Mr.Google today , stress !
i found the owner have a such name like me ?
oh no ! erin kahar actually there were two ? omg !
pheww ! she is not my 'clon' maybe . .



stop talking n english . . that would make my english excessive . .
hey . . erin x popular lha . . follower pon x sampai beriban-riban lagi . .
patut ke erin yang tukar nama ?
eh . . buad ape nak tukar nama sendiri . . buang masa erin je . .
yup . . memang nama erin lain dari nama dalam IC . .
tapi kalau dari kecil da biasa panggil dengan nama erin . .
n nama tu dari my mama sendiri . .
seriously . . nama adik beradik erin pon lain daripada nama sebenarnya . .
why ? saja nak kasi kelainan . . nak kasi korang fhening n fhuyeng . .
x paham x pe . . i don't care !
wee~ saya ada dua orang lha !
agak terkejut bla tengok gambar yang jumpa kat Mr.Google . .
macam mana nama dya boleh sama dengan nama erin ye ?
ada yang boleh bantu ? haiyoyo~
what ever lha . . asalkan dya bukan klon aku . . kan another Erin Kahar ?
 love that name . . = = '


p/s : gile penat shopping petang tadi . . tengok Ombak Rindu jom !

lots of love,
Erin Kahar


Written by Erin Kahar at 10:26 PM
Blogger Hanis Nizam said...

Ouh maybe dia nak nama sama mcm you kot :)

 
Blogger Erin Kahar said...

Hanis Nizam = i dont have any idea lha . . whuu~

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors