Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Friday, December 30, 2011 | 1 comments


Assalamualaikum 


err hye le blogger 
today erin memang gila bosan , tak taw nak buad ape . .
bila difikirkan tahun 2011 hampir di penghujung . . 
macam sis Fyraa say : Last Friday in 2011
err erin act tak ready lagi lha nak skolah . . 
tinggal lagi beberapa hari je lagi nak sekolah . . awak dah ready ke?
setahu erin tahun depan erin kena tukar kelas . . 
bukan naik tapi turun . . wee~ bagus-II . .
why? tak payah nak bersaing dengan budak pandai lagi . .
cume erin tak ada kawan kelas baru nie . .
act , geng erin semua terpisah kelas so susah sikit nak hangout time free . .
time waktu rehat kita orang berkumpul :) i miss that moment . .
Najun , nanti rehat beli biskut Chocolate kaw banyak-II eh . . belanja aku sekali . .
aku beli aiskrim . . nak? nanti aku belanja . . hee~
okay . . sorang kat kelas baru pon erin tak kenal!! errrkk!!
cuma Ainur dengan Ziera . . wei , korang dduk dengan sapa??
dengan aku nak tak?? \memang muka tak malu/
bila lagi lha nak cuti berbulan-II macam nih . . 
eh . . bulan satu best lha jugak . . koko tak de . . yg ade budak form1 . .
eh . . kalau chomel tak pe . . jgan sombong ea dik . .
mentang-II lha erin bukan junior lagi . . tak nak lha buli budak kecik . .
ainur . . aku nasihat jangan tumbuk orang lagi ea . . 
jangan ikut-II kan sgat perangai si mizan tu . . boleh jadi gila satu sekolah . .
Najun . . first skolah tunggu tempat biasa eh . . jgan ngade-II nak tinggalkan kau . .
kita tak sekelas pon rehat bermati-matian eh?? mwahaha ~
nanti befday aku jangan lupa . . 23rd January 2012 . . aku tunggu!! :*
okay , tulis pon dah melalut sana sini . .
sebb sebelah tangan menaip sebelah lagi makan kuih piring . . 
feve erin time budak-II lagi  . . nak sikit?? 
\meraba-II plastik/ eh dah habis lha . . sorry to say . tak nak bagi pon!!
puihh!! tercekik!! water-II!! \akibat kedekot ni lha balasannya/
dah lha . . sampai esok pon x habis kalau melalut je . . 
nak makan choki-II pulak lha . . kbai!!

lots of love,
Erin Kahar
Written by Erin Kahar at 8:54 PM
Blogger Misz_Choki said...

adik skul SMK BT2..
jangan buli tao :)

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors