Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Tuesday, October 25, 2011 | 1 comments




Hye guys
today mood aku asyik nak edit blog je
tapi blog aku da ade perubahan and aku still belajar cara2 nak guna coding
maybe next time aku boleh guna skins aku sendiri
tapi tunggu beberapa tahun sebab bukan senang nak belajar pasal coding nih
yelah,teringin lah jugak nak guna skins sendiri macam Lettha
sekarang aku da ubah sikit demi sedikit guna code aku sendiri
aku pon x taw macam mane boleh jadi . . hikhok
mane x nye , aku main campur je coding2 tu
x pon kalau aku geram aku sumbat je la coding tu mcm sumbat tauhu!!
sebab tu aku duduk menghadap lappy sampai 4-5 jam
sampai mak n ayah aku pon tegur

"Adik,dah la tu..asyik menghadap lappy je..da study belom??"

"kejap lagi..sikit je lagi.. :)"

tu lah alasan yang selalu aku bagi
still boleh terima , right??
okey , kalau korang ea . . nie solan dari aku . .
korang boleh ke x edit blog dalam masa sehari/seminggu??
kalau aku . . mmg satu hari ade je yang nak diubah
walaupon bende tu just sikit je yang bertukar
kekadang x nmpak pon perubahannye . .
tapi aku still guna code orang lain untuk edit blog aku
dan creditnye ade kat sidebar tu . . i love them who make tuto :)


"Kak , kenapa follower baru sikit?? blog akak kan cantik?? x de tuto ke??"

this contoh soalan daripada budak kecil comel yang bernama Sarah
but aku x jumpe link blog dia sebab dia pon x bgi link kat aku
yang dia tanye nie pon kat shoutbox lama aku
dan aku rasa nie kot yang aku jawab :

"Sarah , akak baru lagi .  . tuto?? haha . . akak pon still guna tuto orang lain lha . ."

see it? aku malas nak buad tuto sebab tu lah . .
kalau korang tengok aku ade buad goodies a.k.a freebies kan??
tu pon aku still buad rujukan untuk buad header dll
jarang aku bagi freebis sebab aku sebok edit blog je
kakak aku je yamg rajin buad tutorial 
asal dye buad bende baru , time tu jugak lha nak buad tutorial . .

sorry kalau entry harini agak panjang
aku pon x taw kenapa tgan aku x berhenti menaip
so that all , see you again . . :)

holiday dah nak abis . . study lagi!!

Written by Erin Kahar at 8:28 PM
Blogger cik zirafah said...

==> haha !

nak tanya soklan cam sarah jugx lhaa

 

Post a Comment








Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors