Ƨωɛɛт Ƨσʋя

posted on Saturday, October 29, 2011 | 0 comments


Assalamualaikum



yepee~
harini aku nak join satu contest
maklumlah da lame jugak aku x join contest
contest yg nie dari adik Aina dan Rabiatul
aku terus masuk tajuk je lha
jom start!!

The Banner





Syarat

1. Warganegara Malaysia #supaya sng nak post hadiah
2. Mesti ada blog #kalau tak ada, sign up cepat
3. Wajib follow blog Aina dan Rabiatul #bukan gila followers tapi untuk tahu perkembangan terkini
4. Yang boleh join ialah kaum Adam dan kaum Hawa #lelaki dan perempuan
5. Buad satu entry bertajuk "Contest Blog Saya Terbaikkk! by Aina dan Rabiatul"
6. Dalam entry tu, tempekkan banner yg ada kat atas skali tu dan linkkan kat url contest ni
7. Tag 3 org atau lebih dan pastikan dorg tahu
8. Lepas buat entry tu, copy url entry korg n then paste kat ruang comment entry contest Aina. Link mcm ni "ainamarsya.blogspot.com" takkan diterima dan automatic direject ;D
9. Contest bermula dari 22 Oktober 2011 sehingga 22 November 2011




Hadiah
1. Owl Necklace.
2. Owl Necklace
3. Owl Necklace




So , I've DONE .


Written by Erin Kahar at 4:26 PM







Introduce
short profile

Dashboard / +Follow

Hye. I'm Erin, owner for this blog. 19. To me, strength is nothing more than how well we hide the pain. So, if it's bad, it's an experience. Ask me.

Tagboard
talk to me



RULES

Harsh word not allowed!
Kick out devil anon.
No Advertisement .

Social
do follow me

Follow @erinkahar

Berita Harian
januari 2015




Sponsors
major sponsors